Vaníliás csokis zabkása

fb6cf08a-f3eb-485f-8287-ad8ca491e74f.jpegSzép jó reggelt mindenkinek! Hogy vagytok ezen a nem tudom eldönteni borús vagy napocskàs reggelen? Vaníliás csokis zabkàsàt hoztam ma reggelre. Szuper krémes és természetesen édes. Vegán, gluténmentes és finomított cukrok nélküli. Ki szeretne belőle? Szeretitek a kàsàkat?


Elkészítés: 1 bögre gluténmentes zabpelyhet, 2 bögre natúr kókusztejet, 1/2 bögre vizet, csipetnyi sót, és 1 evőkanàlnyi tiszta vanília aromát egy közepes edénybe mérek, majd felforralom. Csökkentem a hőfokot, és sűrűn kevergetve, kb 10 percig főzöm a kàsaalapot. Ha krémes és puha, leveszem a tűzről és tàlalalom. Kesuval, málnàval, 1 evőkanàlnyi tahinivel, és ropogós puffasztott amaràntgolyókkal fogyasztom.

 

Jó étvágyat! Csodálatos szép napot Nektek!

 

 Ha tetszett a recept és naponta frissülő tartalomra vágytok kövessetek az Instagramon vagy a Facebookon is.